Flip book element

Polstret trykpunktsmåtte

49.00 DKK

Det er en måtte, som er designet baseret på akupressur-teknik. Den har flere trykpunkter, som arbejder i nøgleområderne i kroppen ved at bringe afslapning og velvære. Den kan bruges i forskellige positioner og den kan også bruges til at dyrke yoga.

Kategori:
Læs mere

Sæt med 10 genanvendelige og justerbare køkkenlåg

19.00 DKK

Et sæt med 10 justerbare låg til at lukke og at forsegle hermetisk en bred vifte af forskellige beholdere til den bedste konservering af mad, som holder det frisk i længere tid. Elastiske og fleksible låg i forskellige former og størrelser (6 runde og 4 rektangulære), som nemt passer til et stort antal forskellige beholdere inklusiv krukker, skåle, glas, pander, dåser, tallerkener, osv. De har også klapper på kanterne til at gøre dem nemmere at åbne og at lukke for at reducere mængden af luft indeni beholderen til så lidt som muligt. De er også velegnede til konservering af væske og til at placere dem direkte over mad som fx udskåret frugt, hakkede grøntsager, osv. De genanvendelige låg er skabt uden plast eller toksiner. De bidrager til at redde og at respektere miljøet, da de erstatter sølvpapir eller plasticfilm, forhindrer modspil, og sikre at madrester kan bruges og spise på et senere tidspunkt. De kommer i et gennemsigtigt design, som giver mulighed for at se indholdet. De er robuste, holdbare, lækagesikre, og designet både til at undgå at spilde og at dryppe. Du kan vaske dem i opvaskemaskinen, og de kan bruges i mikrobølgeovnen, køleskabet og fryseren.

Kategori:
Læs mere

Universal smartphone holder til cykler

9.00 DKK

En universel smartphone holder til cykler, som er den perfekte løsning til at kunne se din mobil, mens du cykler. Takket være det originale design og anvendelse af silikonemateriale, er det en fleksibel holder, som nemt kan monteres på ethvert styr, og som passer til alle former for telefoner. Denne telefonholder er modstandsdygtig, sikker og utrolig nem at montere og tage fra hinanden, den indeholder brugsanvisning med billeder. Derudover er den nem og praktisk, den fylder stort set ingenting, og kan nemt opbevares samt tages med overalt. Den kan også anvendes på andre køretøjer med styr, som fx elektriske scootere, osv.

Kategori:
Læs mere

Antibakteriel toiletbørste

29.00 DKK

En original anti-bakterie gummi toiletbørste, som er meget mere hygiejnisk og holdbar sammenlignet med de traditionelle toiletbørster. Den er også nem at vakse og at gøre rent. Den har den glimrende fordel ved at kunne skilles fra hinanden, og den har en åndbar base, da børsteholderen har riller, som filtrerer vandet til hurtig og effektiv tørring, og det forhindrer også dryp og spild. De bløde, fleksible børster giver mulighed for en dybdegående rengøring, og at nå ud til alle hjørnerne i toilettet. Børsten har en ergonomisk, robust, skridsikker, og aftagelig hank.

Kategori:
Læs mere

Oppustelig rejsepude med sædetilkobling

19.00 DKK

En behagelig og praktisk oppustelig rejsepude med et innovativt design skræddersyet til dets formål. Perfekt til at hvile og slappe af på rejser.

Kategori:
Læs mere

Adskillelig Fitness Hula Hop Bedækket med Skum

29.00 DKK

En alsidig adskillelig fitness hula hop, som er perfekt til at træne en lang række positioner og øvelser. Dens bedækning i skum gør det nemmere og forbedrer dens brug og håndtering af den. Udover at forme figuren og taljen, er den også meget effektiv til kredsløbstræning. Dens dele gør det nemt at opnå det ønskede mål, og du kan vælge mellem tre forskellige former for diameter i henhold til alder eller størrelse på personen.

Kategori:
Læs mere

Sæt med hermetiske genanvendelige poser

19.00 DKK

Et sæt med 6 genanvendelige poser med hermetisk lukning til transport af mad eller opbevaring i køleskabet eller fryseren (inklusiv væske). Sættet inkluderer 3 forskellige størrelser: 2 store, 2 mellemstore og 2 små poser. Den perfekte løsning til mellemmåltider, frokost, nødder, kiks, slik, sandwich, flute, frugt, grønt osv. Derudover har de en støttebase, som gør det nemmere at placere og opbevare dem på overflader og til at byde på mere plads i posen. Et mere økonomisk og økologisk alternativ end aluminiumsfolie eller poser i plastik, som er til engangsbrug, og som forurener.

Kategori:
Læs mere

Justerbar organiser til køleskabet

19.00 DKK

Et sæt med 2 justerbare skuffer, som giver dig mulighed for at udnytte al plads i dit køleskab og at organisere indersiden af dit køleskab. Derudover kan de nemt placeres på hylderne i køleskabet, og takket været huller til ventilation og filtrering forbliver madvarer friske, og du kan hurtigt danne et overblik. Det udvidelige design giver mulighed for bedre at tilpasse til alle øjeblikke, i og med at de kan gøres større eller mindre takket været blot en simpel bevægelse. Derudover kan de nemt tages ud til rengøring.

Kategori:
Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.