OM NUDEAL.DK

På NuDeal.dk får du de bedste deals – til under halv pris

NuDeal er en dansk virksomhed, som startede op i 2015. Vores koncept bygger på de bedste produkter til de bedste dealpriser og hurtig levering indenfor 5-10 hverdage efter dit køb. Denne fremgangsmåde har resulteret i i over 3000 tilfredse kunder gennem årene.

Alle deals som du finder her på siden er forhandlet af NuDeal og alle produkter lever altid op til vores strenge kvalitetskrav.

Når du handler hos NuDeal.dk, vil du altid opleve:

  • Hurtig levering – hvor mange andre dealsites har en leveringstid på 30 dage, så har vi altid varerne på lager, når en ny deal kommer på. På den måde kan vi altid garantere vores kunder, at deres bestilling leveres indenfor 5-10 hverdage.
  • Lavere dealpriser – Vores mål er at være de billigste på markedet – hver gang!
  • Den bedste service – Vores mailboks er åben 24 timer i døgnet, hvorfor du altid kan regne med at få et svar indenfor for kort. Vi er til for kunderne, og det vil du kunne mærke hos NuDeal.
  • Billigt fragt – Vi tilbyder levering med DAO og GLS til en fast pris til enten pakkeshop, arbejde eller hjemme på adressen uanset, hvor mange produkter du køber.
  • 14 dages fuld returret Lever varen ikke op til dine forventninger, eller fortryder du bare dit køb. Så giver NuDeal dig altid muligheden for at sende varen retur indenfor 14 dage.